چه راهی برای اثبات مالکیتم دارم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۲۵ #06290721

سلام پدرم ملکی که نسفی بود و بصورت مبایعه نامه ای از برادرانش خریده بود را به موجب مبایعه نامه عادی به بنده فروخته است.دعوی اثبات مالکیت دادم.اما دادگاه انتقال ملک نسقی را جز بصورت رسمی ممکن ندانسته و رای به عدم استماع داده.اساسا انتقال بصورت رسمی ملک نسقی چگونه است و چه دادخواستی باید بدهم؟
توضیح اینکه ورثگان مرحوم پدرم دادخواست تقسیم ماترک داده اند و دادگاه فروشنامه بنده را قبول نکرده و گفته باید بری دعوی مقتضی جهت اثبات مالکیتت طرح کنی

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اثبات مالکیت بدهید

سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد....

سلام وقت بخیر
میتوانید دادخواستی تحت عنوان اثبات مالکیت مطرح نمایید.
موفق باشید.

با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.

با سلام می بایست دادخواست اثبات مالکیت دهید

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی.

با درود دادخواست بدهید