چگونه پولمان را از او بگیریم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۵ #06240374

با سلام
اگر کسی پولی را از ما بدزدد. و با ان پول برای خودش یک خانه بخرد. میگوید درخواست اعسار میدهم.و مالی هم ندارد. جز همان خانه ایا میتوانیم منزلش را توقیف کنیم؟ چون بیشتر مبلغ خانه با پول ما بوده

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اثبات سرقت امکان رد مال وجود دارد

با سلام
این امر در صورتی ممکن خواهد بود که سرقت شخص بر دادگاه محرز گردد که در این حال این خانه بعنوان مستثنیات دین نخواهد بود و قابل توقیف است

اگر سرقت ثابت شود علاوه بر حبس باید پول را به شما مسترد کند

اگر فردی پول ازدیگری قرض گرفته وبا آن پول منزلی خریداری کرده که درشان اوست . و بدهی خود را به قرض دهنده ندهد . درصورتی که اثبات شد از ابتدا ، قصد پرداخت دین را نداشته مالی که با این قرض خریداری کرده ( خانه ) بدون رعایت مستثنیات دین توقیف و محکوم به ، ازمحل آن پرداخت می شود .

جرم ایشان ابتدا باید اثبات گردد

با سلام در صورت اثبات این امر قابل اجراست

سلام‌.باید اول ادعای شما ثابت و اینکه با همون پول تبدیل به مال شده را ثابت کنین وگرنه بر طبق مستثنیات دین رفتار میشود