پسرعمه هام میتونن خونه پدرم رو جز ارث حساب کنند و تقسیم کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۷ #06171003

با سلام
پدر بزرگم ۶۰ سال پیش زمینی رو به عمه ام دادن و ۱۰ سال بعدش فوت کردن.تنها خونه و حیاطی که داشتن به پدرم رسید همون زمان شوهر عمه م زمینش رو فروخت.الان پسرعمه هام خونه پدرم رو میخوان و میگن اون زمین هدیه ای بود که به مادرشون داده شد.عمه و شوهر عمه م هر دو فوت کردن.هیچ دست خط و نوشته و سندی راجع به این موضوع وجود نداره.

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر این سهم بر اساس تقسیم نامه به پدر شما رسیده باشد و یا اینکه پدر بزرگ آن زمین را بعنوان سهم الارث به عمه شما داده باشد دیگر کسی نمیتواند ادعایی داشته باشد
هر چند برای اظهار نظر دقیق بهتر است مدارک شما رویت و مشاوره حضوری با وکیل انجام گیرد

اگر ارثیه پدرتان در قالب تقسیم نامه وراث تعیین شده باشد امکان مطالبه مجدد وجود ندارد والا ..... .

سلام بنظر توضیحات کافی نیست و نمیتوان مشاوره صحیح ارائه کرد . درهرصورت اگر ارث رسیده باشد که قابل استرداد نیست و چنانچه از شما در محاکم شکایت حقوقی شود میتوانید دفاع کنید . نیاز به دفاع اختصاصی دارد

با سلام اگر به پدرتان را ارث رسیده باشد امکان استرداد آن وجود ندارد در هر حال اگر دادخواستی علیه پدرتان مطرح شود بهتر است با اخذ وکیل از خود دفاع کنید