آیا من میتونم خونه ای که به اون شخص فروختم رو با خریدار جدید قولنامه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۰ #06167186

سلام ایام به شادکامی
من یه خونه ای رو به یک نفر فروختم و سند رو وکالت زدم بنامش حالا اون شخصی که از من خونه رو خریده میخواد خونرو بفروشه و چون که در یک شهر دیگه زندگی میکنه به من گفته اینکار با شما
حالا من یک سوال دارم
آیا من میتونم خونه ای که به اون شخص فروختم رو با خریدار جدید قولنامه کنم و یک روز در محضر قرار بزارم و خریدار قبلی (مالک فعلی که از من خونرو خریده) بیاد و سند رو بنام خریدار جدید وکالت بزنه؟
از نظر قانون مشکلی نداره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما خانه را قبلا به شخصی فروخته اید و آن شخص الان قصد فروش دارند حتما باید خودشان با خریدار جدید قرارداد فروش بنویسند
و اگر شما قرارداد فروش بنویسید ممکن است برای شما مشکل ایجاد شود مگر آنکه آن شخصی که از شما خریده‌اند یک وکالت نامه ای رسمی به شما بدهند و در آن بنویسند خانه ای را که قبلا از شما به صورت عادی خریده‌اند به وکالت از طرف ایشان بفروشید
در غیر اینصورت امکان ایجاد هرگونه مشکل برای شما وجود دارد بنابرین بهتر است آن شخص قرارداد را خودشان نوشته و امضاء نمایند و به خریداری جدید بفروشند