دادگاه میگه پول چک بریز ماشین آزاد بشه یعنی پول رو فروشنده داره دو بار ازم میگیرد، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۵ #06160590

باسلام خودرویی خریدم قسظی و بابت الباقی چک دادم و تو قولنامه دستی چک قید شده حدود هشتاد درصد چک واریز کرده بودم که خودرو به دلیل شاکی داشتن فروشنده به علت بدهی توقیف شد بعد از چهار ماه دوندگی قاضی گفت مبلغ بریز خودرو عدم توقیف بشه منم این مبلغ ریختم ماشین آزاد کردم سند زدم تعویض پلاک کردم فروختم و قرار شد چک بهم برگردونه ولی بعدا متوجه شدم چک داده به پدرشون اجرا گذاشتن تجدید نظر خواهیم کردیم تو خدمات قضایی ولی متوجه شدم حکم قطعی گرفته و ماشین زیر پام این دفعه خودشون به خاطر چک توقیف کردن والانم دادگاه میگه پول چک بریز ماشین آزاد بشه یعنی پول یه ماشین طرف فروشنده داره دو بار ازم میگیره تواین شرایط لطفا من راهنمایی کنین دو سال سر این قضیه زندگیمون حروم شده با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه برای اظهار نظر دقیق بایستی مدارک شما بررسی گردد یا بایستی از طریق خدمات حقوقی اقدام نمایید .
اگر شما در دادگاه اول اقدام به واریز چک نموده اید مبلغ را به کجا واریز نموده اید ؟ به حساب دادگستری یا بانک یا به خود شخص ؟
اگر وجه پرداخت شده آیا رسیدی برای شما ارایه شده است ؟
آیا بعد از واریز مبلغ چک ، حکم نهایی دادگاه چه بوده ؟ مگر نامه رفع توقیفی در دست شما نیست ؟
و بسیار سوالات مبهم و بی جواب ، که بایستی برای این سوالات پاسخگو باشید .
موفق باشید