میتوان هم از مستاجر و هم معارض هر دو با هم شکایت کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۰ #06157487

مادر اینجانب اخیرا فوت کرده است و یک باغ داشته که حدود ۱۰ سال قبل در اجاره شخصی بوده است بدون قرارداد اجاره فقط اون شخص سالیانه درامد حاصل از فروش را به حساب مادر اینجانب واریز میکرده است اکنون امسال که مادرم فوت نموده یکی از اشنایان پیدا شده و گفته من سند رسمی این باغ را دارم و ایشان دون اجازه وارثین قانونی باغ را تحویل ایشان داده است الان ما ورثه مادرمان بایستی چه اقدامی انجام بدهیم

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا از سوی مدعی کافی نیست بلکه باید مدارک و مستنداتی دال بر مالکیت خود را ارایه نماید در غیر این صورت می توانید علیه متصرفین اقامه دعوی کنید

بله به عنوان فروش مال غیر.خریدارهم اگرادعایش کذب باشددرحکم غاصب است.ماده۳۰۸ مدنی....اثبات ید بر مال غیر بدون مجوز هم در حکم غصب است.

سلام ضمن عرض تسلیت، در صورت طرح دعوا از سوی مدعی شما باید هرگونه اسناد و مدارکی که دال بر مالکیت مادر شما می باشد را ارائه نمایید

بله به عنوان فروش مال غیر.خریدارهم اگرادعایش کذب باشددرحکم است

دادخواست رفع تصرف عدوانی به طرفیت متصرف حاضر (آشنایتان)بدهید.