چه نوع دادخواستی رو به دادگاه بدم ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۶ #06154705

با سلام خسته نباشید من چند سال پیش با ۵ تا از رفیقام شراکتی یه نمایشگاه مبلمان زدیم بنا به اعتماد و رفاقتی که داشتیم هیچ شراکت نامه و قراردادی بینمون نبود الان تنها مدرکی که در دست دارم یه پرینت حساب بانکی که پول رو به حسابشون واریز کردم و چند برگ چک برگشتی که برای خرید مبل به کارخانه ها دادم و یه برگ چک ۳ میلیارد تومانی بابت ضمانت تخلیه مغازه دادم بعد صدای ضبط شده از دوتا از شریکام که کاملا توضیح میدن از روند شراکتمون میخوام بدونم چه نوع دعوایی رو مطرح کنم چونکه قبل از این دعوای افراز ملک کردم که رای دادگاه قرار عدم استماع شد به چه روشی پیش برم که بتونم حقمو بگیرم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه از بابت قدرالسهم خود نمایید.
اما مناسب‌تر است که اوراق شما مورد بررسی قرار گیرد.

اول از طریق شورا تقاضای تامین با جلب نظر حسابرس رسمی را تقاضا نمایید تا سود شما نسبن به سرمایه شما تعین گردد بعد تقاضای مطاله انرا دهید

سلام موضوع نیازمند بررسی اوراق و مدارک شما می باشد و می توانید اقدام به مطالبه وجه از بابت قدرالسهم خود نماید

سلام و درود
مطالبه سود و اصل سرمایه را مطرح کنید تا کارشناس حسابداری موارد را بررسی و دادگاه حکم دهد، کارشناس حسابداری هم دلایل و مستندات و اسناد حسابداری میخواهد.