بدلیل مشکلات شخصی قصد ترک کار را دارم ولی کارفرما سفته را به من پس نمیدهد؛ آیا میتواند اقدامی علیه من انجام دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۸ #06128330

با سلام. در ابتدای شروع به کار در شرکتی خصوصی کارفرما از من سفته ده میلیون تومانی گرفت و بالاجبار شت سفته ننوشتم بابت ضمانت کار. الان بدلیل مشکلات شخصی قصد ترک کار را دارم ولی کارفرما سفته را به من پس نمیدهد. ایا میتواند اقدامی علیه من انجاام دهد؟ در ضمن هیچگونه کم کاری در کار مربوطه نکردم. متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق تنظیم اظهارنامه با مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی ب ایشون اعلام کنید ک سفته ب صورت امانی در دست ایشان هست و تذکر دهید ک سفته را مسترد دارند و در صورت عدم توفیق میتوانید شکایتی علیه ایشان ب جرم خیانت در امانت تنظیم کنید

طبق قرارداد فی‌مابین میتونید ترک کار کنید مگه محدودیتی پیش بینی شده باشه

با سلام
شما میتوانید با تنظیم و ارسال اظهارنامه ای کارفرما را ملزم به استرداد لاشه سفته ها نموده و قید نمایید در صورت انتقال به غیر یا اجرا گذاشتن ان به جرم خیانت در امانت بر علیه ایشان اقدام خواهید نمود

سلام ابتدا از طریق اظهارنامه و سپس در صورت عدم حصول نتیجه از طرق دعاوی خیانت در امانت و... اقدام فرمایید.

با سلام
از طریق خدمات قضایی اظهارنامه ای برای کارفرما ارسال کنید و بیان کنید که سفته امانی بوده اند.و ایشان باید سفته را ظرف مدت مشخص استرداد کند .وگرنه شکایت خیانت در امانت مطرح خواهید نمود.

با سلام طی اظهارنامه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی سفته مزبور را مطالبه کنید