دیه اش را، میشه قسطی داد یا نه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۴۶ #06076856

از من فحاشی و ضرب و جرح شکایت کرده.خداییش هم زدمش دماغش شکسته تو پرونده بازپرسی هم که تازه امروز داده بره دادگاه(قرار صادر شده)نوشته بود شکستگی استخوان بینی که بدون انحراف و .. بهبود یافته.وارش دو دهم درصد دیه کامل .من از اول گردن نگرفتم که زدمش.ضمنا در لحظه زدن مامور کلانتری اونجا بود من زدم و از محل فرار کردم بعد از چند ماه پیدام کرده.اونجا هیچ دوربینی ندیدم ولی تو پرونده یه سی دی بود.من دو سه تا شاهد موجه جور کردم که قسم هم بخوام میخورن.حالا میخوام بدونم اگه وکیل بگیرم کاری برمیاد ازش؟؟یا الکی وقت خودم و هدر ندم.بعدش اینکه این یارو مردونه خودش مقصر بود چون تاوون بگیر و دیه بخوره من دو برابرشم میدم کهریزک ولی به این ...نمیخوام بدم.اخرین سوالم اینکه اگه متهم بشم کارم اداره ای دولتی هستم چقدر دیه میشه سرهم کلا؟؟؟میشه قسطی داد یا نه؟؟

مشاوره حقوقی دیه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست اعسار بدهید اگر پذیرفته شد به صورت اقساط میپردازید

با سلام
در صورت عدم تمکن مالی و موافقت دادگاه با اعسار شما ، پرداخت دیه بصورت اقساطی خواهد بود

درود :درصورت ناتوان بودن از پرداخت دیه میتوانید دادخواست اعسار به دادگاه بدوی بدهید،دیه از طریق پزشکی قانونی وحکم قطعی دادگاه مشخص می شود

درود شما در این پرونده محکوم هستین و علنا اقرار میکنید شاکی را مورد ضرب و جرح قرار دادید و حکم علیه شما صادر شده وکیل معجزه نمیتواند بکند هرچند هیچ وکیلی هم به با توجه به مطالبی که بیان کردین قبول وکالت نمیکند شما فقط بعد قطعی شدن حکم به دادگاه بدوی دادخواست اعسار بدهین البته اعسار زمانی قبول میشود که عدم تمکن مالی شما محرز شود

در صورت ارایه دادخواست اعسار و پذیرش آن از سوی دادگاه پرداخت دیه بصورت اقساط خواهد بود

اگر با دادن اعسارعدم تمکن مالی شما ثابت گردد تقسیط می گردد.

با سلام دیه رو اقساط بدید اعسار بزنید .برای وکیل هم باید پرونده بررسی شود و اقرار شما در پرونده مطالعه شود تا تصمیم گیری کند