آیا پزشکی قانونی تشخیص خواهد داد که پرده بکارت از ارتباط با این آقا زائل نشده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۶ #06066423

سلام
بنده ۲۱ سال سن دارم، پرده بکارت من توسط شخص دیگری از بین رفته است، اگر بخواهیم وانمود کنیم که بکارت من توسط این آقا که قصد ازدواج با آن را دارد از بین رفته آیا توسط پزشک قانونی قابل تشخیص است؟
که این عمل توسط ایشان انجام نشده؟
و دوم آیا اگر مشخص نشد اینکه ایشان قبل از شرعی شدن با من رابطه داشته باید مجرم شناخته شدن این آقا میشه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قابل تشخیص نیست که توسط چه کسی از بین رفته است ، خیر باعث مجرمیت نمیشود

تاریخ زوال بکارت بعد از گذشت یک هفته فقط به صورت حدودی مشخص خواهد شد که چه زمانی بوده است .‌
به عبارتی اینکه مشخص شود توسط چه شخصی بوده ، امکان پذیر نیست

سلام . این امکان وجود دارد که تا حداکثر یک ماه بعد از ارتباط جنسی ، بشود با انجام آزمایش ، فرد زانی را شناسایی نمود . پاسخ سوال دوم منفی است .