امکان عدم پرداخت دیه، وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #06014015

سلام
من یه تصادف داشتم، ۱۰ شهریور اجرای احکام حکم پرداخت دیه توسط بیمه رو صادر کرد و من مدارک رو به بیمه دادم. دیروز تماس گرفتم با بیمه گفتن چک عابر صادر شده ولی برای من که ترک موتور بودم خیر. یک نامه به دادگاه زده بیمه که پرونده بررسی بشه
خواستم ببینم همچین چیزی ممکنه؟
و یا امکانش هست بیمه تو پرونده چیزی دربیاره که دیه من رو نده؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه اعلام داشتید ترک نشین بودید لذا احتمالا در خصوص میزان دیه اعلامی بیمه مشکل دارد و تقاضای بررسی مجدد را داده است

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر شما راننده مقصر در سانحه بوده اید باید بطور جداگانه تشکیل پرونده خسارت بدین . چون برای دیه وارش جراحات وارده به راننده مقصر در دادسرا رای صادر نمیشه
اما اگر شخص دیگری راننده بوده و شما ترک نشین بوده اید ،شماهم شخص ثالث محسوب شده و مانند عابر می توانید دیه دریافت کنید