آیا برای محکومیت های مالی دستور قضایی برای نقطه زنی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۵ #06012293

سلام.آیا برای محکومیت های مالی دستور قضایی برای نقطه زنی صادر میشود؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بستگی به اهمیت موضوع و نظر قاضی میتوان درخواست نقطه زنی موبایل کرد

با سلام
خدمت شما بزرگوار عرض شود که دستور نقطه زنی سیم کارت فقط در شرایط خاص و برای موارد خاص از جمله سرقت و بر هم زدن امنیت ملی صادر می گردد برای امور و دعاوی مالی ممکن نیست .

به تشخیص مقام قضایی در پرونده های مالی نیز نقطه زنی ممکن است.

با سلام
در پرونده های مالی محکوم له میتواند درخواستهای خویش مبنی بر شناسایی و جلب محکوم علیه تقاضا نماید

این دستور معمولا در مورد پرونده های خاص کیفری صادر می شود.