به علت اینکه خوانده ساکن شهر دیگری است رد شد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۸ #05982088

درخواست خسارت دیرکرد منزلی را به خانمی که ساکن شهر دیگری است فروختم قسمت دوم پرداخت را به علت کرونا به تهران نیامد تا پرداخت کند. بزایش اضهار نامه فرستادم در روز محضر همه حساب تسویه شد اما خسارتی پرداخت نشد دادخواستی به شورای حل اختلاف دادم که به علت اینکه خوانده ساکن شهر دیگری است رد شد چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که خواسته شما مطالبه وجه است ، مطابق قانون دادگاه محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی است . چون دادخواست تقدیمی منجر به قرار رد شده میتوانید مجددا دادخواست جدیدی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا به دادگستری محل اقامت خوانده ارسال شود .

طبق قانون در بیشتر موارد محل اقامت خوانده برای طرح دعوا صالح است