آیا این صحت دارد که دختر و پسری را دستگیر کنند به اجبار عقد می کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۲ #05975737

بارها شنیدم دختر و پسر و گرفتن عقدشان کردن بعد مهریه ثبت شده و شلاق هم خوردن سوالم این است که تا به حال چنین حکمی یا مشابه آن تا به حال ثبت شده یا نه اگر شده مشمول چه شرایطی میشودکه چنین حکمی صادر شده یا شاید هم شایعه هست.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
این امر حرفی غیر منطقی است و عوامانه و از منظر حقوقی این امر حرف بی ربطی است

خیر. عقد منوط به رضای طرفین است و حکم دادگاه نمی تواند مبنای الزام به عقد ازدواج باشد. موارد مطروحه صرفا شایعات است.

خیر بدون اجبار نمی توان طرفین را مجبور به عقد کرد

قزعا صحت ندارد و عقد اجباری عقلا و شرعا و عرفا و قانونا وجود ندارد

با سلام

خیر ،چنین امری اصلا قابل توجیه عقلی و قانونی نیست. و سابقا هم چنین چیزی نبوده و نخواهد بود.

دلایل بسیاری برای رد این موضوع وجود دارد اما یکی از اساسی ترین دلایلش را خدمتتان ترض میکنم و آن هم رضایت در عقود است.

پس به اجبار و بدون رضایت طرفین هیچ عقدی صورت نمیگیرد علی الخصوص ازدواج.