اهالی همجوار خودش را تحریک میکند که ادعا کنید که زمین رو به رو متعلق به خودشان است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #05963554

باسلام
بنده دارای زمین کشاورزی هستم ولی و خودم ساکن شهر بودم ۱۰سال پیش تصمیم گرفتم ساکن روستا شوم و زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر در روستا بوده که از هر کسی پرسیدم مالک آن زمین کیست همه فرمودند که زمین موصوف مالکی ندارد و بر اساس تحقیقات انجام شده ظرف ۵۰ سال اخیر این زمین نه کشت میشده و نه منزلی درآن ساخته شده است و با تایید چند نفر از اهالی روستا به شورای بخش مرکزی منطقه خودمان رجوع نموده و در خواست پروانه ساختمان به ما سحت ۵۰۰ متر از زمین داده و اقدام به ساخت خونه نمودم و ساکن شدم و درحال سنگ چینی دیوار حیاط بودم که یکی از اهالی مدعی شد که زمین متعلق به ما هست و دلیل و منطقش این هست که زمین رو به روی خانه ما هست پس من اولویت دارم بعرض برسانم که زمین موصوف این سمت خیابان هست و منزل مدعی بافاصله ۴۰متری آن ور خیابان هست ولی بنده در زمین نخل و سنگ چینی انجام دادم و مدعی بعد ساخت منزل و با فاصله ۱ سال بعد چنین ادعایی را مطرح نمودند و چند سالی است که اهالی همجوار خودش را تحریک میکند که ادعا کنید که زمین رو به رو مطعلق به خودشان است و بین هم تقسیم شود ....از حضرات عالی پاسخ لازم مورد استدعا می باشد.....باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صرف اینکه زمین رو به روی منزل کسی باشد مالکیت ایجاد نمی شود.