چطوری ایشان را وادار به پرداخت باقی پول و فک پلاک بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #05957885

موتوری با قولنامه دستی و بدون شاهد فروختم . در قولنامه آمده که مبلغ معامله بصورت چک شماره نقدی پرداخت شده . چون خریدار ابتدا گفت کل مبلغ رو میپردازه . و لی بعد ایشون بجای کل مبلغ ، نصف مبلغ رو بصورت کارت به کارت پرداخت کرد که رسیدش موجود هست و مدعی شد موقع فک پلاک و گرفتن تمام مدارک باقی طلب رو پرداخت میکنه . الان بعد از چهار ماه موتور رو فک پلاک نمیکنه و مدعی هست که من اصلا طلبی ندارم و بگفته خودش موتور را بشخص دیگری فروخته .و از دادن آدرس و تلفن خریدار دوم نیز امتناع می کند . سند و برگ سبز در دست من هست . لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست تنظیم کنید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با سلام
بر علیه فروشنده اقامه دعوی مبنی بر الزام به فک پلاک و تنظیم سند اقدام نمایید و نیز بدوا دستور توقیف موتور سیکلت را از دادگاه درخواست نمایید
اگر ادعای دادن چک با شماره ثبت شده چک در قرارداد دارند دادگاه میتواند استعلام نماید این چک آیا از بانک وصول شده یا خیر .

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست فک پلاک و دستور توقیف موقت موتور و مطالبه ثمن معامله را به دادگاه ارائه نمایید!

تقاصای توقیف موتور ودادخواست علیه خریدار جهت مطالبه مابقی وجه وتقاضای فک پلاک بدهید

سلام
باید دادخواست تنظیم کنید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سلام
شما میتوانید با ارایه دادخواست فک پلاک تقاضای توقیف موتور مذکور را مطرح نمایید