آیا میتوانند حکم جلب مرا بگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #05913896

سلام خسته نباشید ؛ من حدودا ۹ ماه پیش برای انجام پروژه ای با یه پیمانکار قرارداد امضا کردم ، و مبلغی رو به عنوان پیش پرداخت و سی میلیون تومن چک بصورت حامل بهشون دادم ؛ ولی متاسفانه از روی سهل انگاری و آشنا نبودن به اتفاقایی که قراره بی افته ، توی قرارداد فقط شماره ی چک ها رو نوشتم و ننوشتم که اگه مشکلی تو اجرا باشه چک ها غیرقابل وصول بشه ؛ البته شاهد دارم که بین من و پیمانکار اینجور شرط شد که چک ها بعد از تکمیل پروژه قابل وصول هست ولی خوب بصورت شفاهی این موضوع مطرح شد و تو قرارداد نیست ؛ ولی یه بندی هست تو قرارداد که پروژه رو وقتی تکمیل شده محسوب میکنه که به امضای کارفرما رسیده باشه ؛ از تاریخ اتمام قرارداد ۶ ماه میگذره و پیمانکار بیشتر از ۱۰ درصد کار انجام نداده ؛ من پیش کارشناس برای تامین دلیل هم رفتم و ایشون هم تایید کردن که هیچ کاری انجام نشده ؛ حالا پیمانکار در کمال وقاحت رفته چک های منو برگشت زده ؛ واسه یکیش شورای حل اختلاف رفتم و نظر کارشناس و قرارداد رو دادم و به رای رفت بعد از کلی کش و قوس ؛ تو رای کلا به نفع اون شد ، گفتن که چک تو دستشه و قانونا من طلب دارم بهش ، ۲۰ روزم فرصت اعتراض بهم دادن ؛ من برای قرارداد شکایت کردم ؛ ولی گفتن حداقل ۲ ماه طول میکشه بهش رسیدگی کنن ؛ تو این ۲ ماه شایدم بیشتر میتونن حکم جلب منو بگیرن و برم زندان ؟ واقعا این عین بی عدالتی هست که هم کارم رو خراب کردن هم منو میفرستن زندان ؛ اگه برم زندان و بعدش اون محکوم بشه ، اونم به تعداد روز هایی که من زندان بودم زندان میره ؟ یا فقط چک منو برمیگردونه و تموم میشه ، این همه استرس و بی خوابی و مشکلاتی که من دارم میکشم رو اون نمیکشه ؟ زندانم بهش اضافه بشه دیگه بدتر

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانیکه رای قطعی صادر نشود حکم به حبس صادر نخواهد شد.

سلام تا زمان قطعیت رای صادره به هیچ وجه امکان حبس وجود ندارد و حتی در صورت قطعیت رای صادره به ضرر شما نیز باز امکان ارائه دفاع و ادعای اعسار دارید