چگونه از طریق قانون ثابت کنم رابطه ی دیگری نداشته ام؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۳ #05907589

من آخرین باری که رابطه داشتم اوایل بهمن ماه بوده اما بخاطر دروغی که به دوست پسرم گفتم باور نمیکنن که من با هیچکس به جز ایشون رابطه ای داشته ام برای اثبات این موضوع چه کاری میتونم انجام بدم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا از طریق پزشک قانونی قابل تشخیص است

با سلام
فقط از طریق پزشکی قانونی امکانپذیر میباشد

"با سلام"
پزشکی قانونی صلاحیت معاینه و بررسی دارد

سلام
اگر آن پسر رابطه خود با شما را قبول داشته باشند ارتباط و آثار آن منتسب به ایشان است مگر اینکه ثابت کنند شما با کس دیگری هم رابطه داشته اید

سلام و درود، اولا در مورد رابطه ی جنسی زمان و دیگر جزئیات در شرایط و مدت مقرری قابل تشخیص است و مرجع صالح هم پزشکی قانونی می باشد، دوما توصیه می گردد با شخصی که به شما اعتماد ندارد ادامه ندهید، زیرا اساس رابطه ها اعتماد است و امکان عواقب نامطلوبی وجود دارد، این یک تجربه برای شماست.

سلام
اثبات ان توسط پزشک قانونی انجام می شود باید از پزشک قانونی درخواست کنید

با سلام وقت شما بخیر
لازم به ذکر است که موضوع راشفاف بیان و اعلام نکرده اید چرا باید موضوع را اثبات کنید و به چه کسی ؟دوستتان چه سمتی در زندگی شخصی شما دارد؟
اگر اصلا موضوع در شرایط زندگی و تصمیمات آینده موثر است با رجوع به دفتر خدمات قضایی و درخواست ثبت شکواییه با موضوع افترا می توانید اثبات عدم داشتن رابطه را از طریق ارجاع موضوع به پزشکی قانونی جهت تشخیص آخرین زمان رابطه تعیین و با مستند ودلیل مکتوب به طرفتان ارائه نمایید.
التماس دعا موفق باشید.