چگونه مهریه ام را به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸,۸۹۰ #05878830

سلام وقت بخیر
چگونه مهریه ام رو به اجرا بزارم، لطفا مراحل رو کامل بهم توضیح بدید، چقدر باید هزینه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام نمایید یا از طریق دادگاه با تامین خواسته و توقیف اموال زوج قبل از صدور رای اقدام نمایید .

سلام به دفترخانه ازدواج مراجعه و درخواست صدور اجرائیه کنید سپس اجرائیه را ابلاغ کرده و از طریق اجرای ثبت درخواست توقیف اموال و ممنوع الخروجی نماید . هزینه هم کمتر از ۵۰۰ هزار تومان لازم است .

باسلام
اگرهمسرشما ماشین یا وجه نقد یا خانه ای دارد (با رعایت مستثنیات دین )بهترین راه اقدام ازطریق اجرای ثبت است
ضمن اینکه ازطریق دادخواست حقوقی هم میتوانید برای مطالبه مهریه اقدام کنید و هزینه دادرسی آن هم معادل سه ونیم درصد مبلغ مهریه است.
و در صورت نداشتن هزینه دادرسی باید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را هم ارائه دهید وهزینه آنهم حدود دویست سیصد هزار تومان میباشد

یکی از راه های راحت تر و سریعتر اجرا گذاشتن مهریه اقدام از طریق اجرای ثبت اسناد رسمی مهریه است. اجرا گذاشتن مهریه از این طریق به این صورت است که قباله ازدواج خود را به دفترخانه محل ثبت عقد ارائه و تقاضای صدور اجرائیه نماید. سپس با اجرائیه به اداره ثبت مراجعه و مهریه را مطالبه کند که البته با پرداخت هزینه های رسیدگی به پرونده می تواند همه ی آن ها را بعدا از زوج مطالبه نماید. در همین راستا وجه نقد و یا اموال شخص که جزوه مستثنیات دین نیستند را می تواند توقیف کند.

شما از ۲ را می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید هم از طریق دادگاه که در آن صورت باید سه و نیم درصد هزینه دادرسی بدهید و هم از طریق اجرای ثبت که هزینه کمتری دارد او زودتر به نتیجه می رسید اگر همسر شما مالی خانه ای ماشینی به نام خود دارد از همین طریق اقدام بکنید

بسمه تعالی :با طرح دعوی حقوقی که ابتدا دادخواستی با عنوان مطالبه مهریه ومستند. دعوی هم عقد نامه رو قرار بدید یعنی کپی مصدق عقد نامه رو ضمیمه دادخواست کنید و پس از ابطال تمیر یا هزینه دادرسی که بستگی به قیمتی که مطالبه میکنید داره ،بای پرداخت کنید یا از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام بدید که راحت تر باشید . چون مقدار مهریه رو نگفتید نمشه دقیق خدمتتون عرض کنم و راه سوم از طریق اجرای ثبت ست که اگر زوج اموالی داره که بتونید توقیف کنید زودتر نتیجه میگیرید فقط چند درصد هزینه اش بیشتره . که در این حالت اگر مهریه بیشتر از ۱۱۰ سکه یا مبلغی بیشتر از معادل ۱۱۰ باشه هم میتوانید یکجا توقیف کند و اچون اموالی نداشته باشه فقط ۱۱۰ سکه قابل شکایت ست مابقی بشرط داشتن اموال قابل مطالبه ست .