اگر یکی از وراث، سند مالکیت ملک موروثی را با خود برده باشد. برای تقسیم ترکه می توان کاری کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۰ #05828623

با سلام و خسته نباشید.
ماترک مجموعه ای از اموال منقول و عیر منقول است. به دادگاه دادخواست تقسیم ترکه داده ایم. مدارک لازم پیوست شده است. از انجا که در مورد خونه سندی نداشتیم و یکی از ورثه مخالف تقسیم سند رو با خودش برده شهر دیگه. کپی سند ضمیمه نشده و حال دادگاه اخطار رفع نقص فرستاده است؟ پیشنهاد شما جیست؟ ایا امکان تقسیم ترکه با وجود نداشتن سند خونه امکان پذیر نیست؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از دادگاه درخواست نمایید از اداره ثبت استعلام بگیرد

با درود موضوع را به دادگاه اعلام و تقاضای استعلام گردش ثبتی و احراز مالکیت مال مورد بحث را بخواهید.

سلام و ارادت
درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک را نمایید

سلام. از دادگاه درخواست نمایید از اداره ثبت استعلام بگیرد

از دادکاه درخواست کنید بدلیل اختلاف با سایر وراث از ارائه مدارک خودداری می کنند

درود بر شما، بر اساس گواهی حصر وراثت میتوانید از اداره ثبت تقاضای استعلام یا رونوشت کنید، تا بر این اساس اقدامات مقتضی را به عمل آورید.

سلام
میتوانید از دادگاه با ارائه ی کد ملی متوفی تقاضای استعلام از اداره ثبت اسناد رادر مورد پلاک ثبتی ملک بخواهید...