میتونم از راه قانون برم زنمو بردارم بیارم خونه خودم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۹ #05795815

منو همسرم هشت ماهه که عقد کردیم قرار بود برج ۳سال آینده بریم خونه خودمون ولی پدر خانمم خانممو کتک می‌زنه یا نمیزاره ما همو ببینیم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با وقوع عقد نکاح زن قانون و شرعا همسر شما تلقی خواهد شد و نفقه و سایر امور حقوقی آن بر عهدتان است. مراسم به اصطلاح عروسی در واقع یک رسم عرفی است برای اعلام رسمی زندگی مشترک دو نفر و برگزارنشدن آن عمل غیرقانونی نیست و نمی توان کسی را به بهانه عدم برگزاری اش مانعی باشد برای زندگی مشترک. حضرتعالی می توانید ضمن پادرمیانی بزرگتر ها با توجه به شرایطی که ذکر نمودید همسرتان را در صورت آمادگی هر دو برای شروع زندگی از خانواده اش جدا و در منزل مشترک سکنی دهید چنانچه این اقدام افاقه نکرد و پدر همسرتان همچنان بر رفتار خود اصرار داشت از طریق طرح دعوا در محاکم قضایی موضوع را فیصله دهید. موفق باشید.

درود
هم امکان طرح شکایت از پدر خانمتان وجود دارد و هم اینکه می توانید با تهیه منزل مناسب به همراه لوازم زندگی ایشان را به منزل خود ببرید.

شما از طرف خانمتون نمیتونید ادعا کنید پدرش کتک کاری می کنه

سلام،بله شما از لحاظ قانونی مجاز هستید و پدر زنتان نمیتواند مانع زندگی مشترکتان شود.

باسلام. در صورت استفاده نکردن زوجه از حق حبس، زوج می تواند با فراهم کردن مسکن و اثاث البیت زوجه را به منزل خود بیاورد.

با سلام بله با تهیه منزل می توانید الزام به تمکین زوجه را بخواهید

همسرتون میتونه بعنوان ذی سمت ب اتهام ضرب و شتم شکایتی علیه ضارب مطرح کنه و در مورد اومدن ایشون ب خونه شما اگر منزل و وسایل لازم برای زندگی و تمکین را آماده کرده باشید میتوانید در این جهت اقدامات لازم را بعمل آورید و پدر زوجه با توجه ب علقه زوجیت بین شما حق ممانعت در این امر را ندارند