آیا نرم دادگاه منتفی میشه یا خیر لطفا راهنمایی کنین چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #05782742

خانومی از بنده به عنوان توهین و افترا در اینستاگرام شکایت کرده از دادگاه ابلاغ الکترونیک اومده، اون پیج به اسم من بوده ولی گوشی دست من نبوده چگونه باید دفاع کنم از خودم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است حضور پیدا کنید و درصورت داشتن دلایل و مدارک مبنی بر اینکه گوشی توسط شخص دیگری استفاده می شود ارایه نمایید

در صورت عدم حضور حق دفاع را از خود سلب میکنید و مدعی با ارایه مدارک به دادگاه درخواست رسیدگی میکند و این قاضی است که تصمیم میگیرد عمل جرم است یا خیر یا دلایل کافی است یا خیر
بهتر است حضور پیدا کنید و موضوع را توضیح دهید یا از شاکی رضایت اخذ بفرمایید