نمیشود از بانک مرکزی استعلام حساب کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #05779053

با سلام. من از شخصی طلبی دارم و تامین خواسته کردم. دادگاه نامه داده واسه بانک ها! اما مشکل این جاست که نمیدونم کدوم بانک حساب داره.با این حساب باید تک تک بانک ها رو رفت
مگه نمیشه از بانک مرکزی استعلام حساب کرد!؟و گردش حساب فعال رو مشخص کرد!
اگه بعد از مدتی طرف حساب جدید باز کنه هم مسدود میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر.
اگر در متن نامه اجازه استعلام از بانک مرکزی را داده باشند، می توانید از بانک مرکزی اقدام کنید. اگر نه باید از تک تک بانک ها اقدام بفرمایید.

سلام
جهت اظهار نظر دقیق در این خصوص باید به متن نامه ای که دادگاه به شما داده است مراجعه شود
در صورتی که در متن نامه بیان شده باشد که شما می توانید یک استعلام از بانک مرکزی بگیرید شما قادر به انجام این کار خواهید بود
اما در صورتی که این موضوع بیان نشده،شاید بتوانید به شعبه مرکزی هر بانک مراجعه نمایید.

سلام
اصولا از طریق بانک مرکزی استعلام اخذ می شود که البته زمان بر نیز می باشد و در برخی موارد جهت تسریع امر جداگانه اقدام به اخذ استعلام می شود

سلام رویه دادگاها در ایخصوص متفاوت است ولی قانونا اجرا مکلف است از بانک مرکزی استعلام بکند