میتوانم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #05777135

باسلام وعرض ادب احترام.اینجانب شاکی پرونده با موضوع جعل استفاده از سند مجهول خیانت درامانت هستم که پس از گذشت یکسال از طرح دادخواست و حاظر نشدن خوانده در جلسالت و محرض بودن جعل یک روز قبل از رسیدگی آخر خوانده با ۴ نفر اعم از پدرش برادرش و ۲ شاگردش از من رضایت عادی گرفتن و من مشخصات شناسنامه ایی اشتباه دادمـ و امضا رسمی همیشگی را نیز نزدم آیا میشود اعتراض کنم قابل قبول واقع نشود و به حقم برسم

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
پرونده مسیر خود را طی کرده باشد، نمی‌توانید.

با توجه به جنبه عمومی جرم رضایت اشما تاثیری در روند پرونده ندارد ضمنا رضایت شما باید محضری باشد تا نزد دادگاه قابل ترتیب اثر باشد

البته شما شکایت فرمودین اون سند عادی برا دادگاه قابل قبول نیست مگر خوددر داداگاه رضایت قطعی دهید

درود
جعل جنبه عمومی دارد با رضایت شما مختومه نمی شود البته اخیرا یکی از موارد جعل قابل گذشت اعلام شده

سلام. رضایت باید در دادگاه اجرای احکام یا دفتر دادگاه باشد.. یا در کلانتری به تنظیم صورت جلسه توسط نیروی انتظامی و گرفتن شهود.... یا در دفتر اسناد رسمی
بنابراین رضایت شما اثری ندارد