ضرب و شتم و تهدید و فحاشی با الفاظ رکیک و قذف و ورود به عنف چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #05758389

با سلام
برادر خانوم بنده با ماشین من کار میکرد هر روز حدود ساعت ۷ الی ۸ میبرد و قرار بود عصرها ساعت ۷ بیاورد که همیشه حدود ۸ میاورد، ۱۳ خرداد که من هنوز از سرکار به خانه نرسیده بودم خانومم به برادرش زنگ زد که ساعت ۸/۳۰ رو رد شده ماشین رو بیار بریم خرید، او وقتی ماشین را آورد در حالت مست بود، بی اجازه و بزور وارد خانه شده و همسر بنده را مورد ضرب و شتم قرار داده و در محله همسر بنده را فحاشی و قذف خوانده و بصورت پیامک هم تهدید کرده هم به خانواده من فحاشی کرده، مادر زنم هم شاهد ماجرا بود، پزشکی قانونی هم ضرب و شتم را تایید کرده، خواستم ببینم حکم برادر زنم چیه، چقدر شلاق یا زندان داره؟
ممنون از لطفتون .

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ‌چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
قذف عبارت است از نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر هرچند مرده باشد و حد آن هشتاد ضربه شلاق است.
هر کس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می شود.

توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ‌چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
قذف عبارت است از نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر هرچند مرده باشد و حد آن هشتاد ضربه شلاق است.
هر کس در منزل یا مسکن دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به مجازات از شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکبین دو نفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می شود.