کارفرما میتونه یا پایه رو بده یا مجموع دستمزد رو؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #05746097

عنوانی در قسمت حقوق کارگران هست به نام مزد روزانه کارگر که برابر مبلغ ۶۳,۶۸۰ تومان است الان که ماه ۳۱ روز است، این عدد ضربدر ۳۱ میشود ۱,۹۷۴,۰۸۰... پایه حقوق هم بعد از ۲۶٪ افزایش‌ شده ۱,۹۱۱,۲۷۰... بن کارگر ۳۰۰ هزار تومن و خوار و بار هم ۴۰۰ هزار تومن....
حالا دوتا سوال داشتم
جمع مزد روزانه چه فرقی داره با پایه حقوق.
و اینکه حقوق نهایی کارگر مجرد بدون سابقه کار با تمام مزایا دقیقا چقدر شد؟؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس توافق نمایندگان کارفرمایان و نمایندگان دولت حداقل حقوق سال ۹۹، سالی که با بحران شیوع ویروس کرونا آغاز شد، با ۲۱ درصد افزایش نسبت به سال قبل، معادل ۱ میلیون و ۸۳۵ هزار تومان اعلام شد. این رقم پایه حقوق سال ۹۹ و حداقل حقوقی است که کارگران باید در این سال دریافت کنند.
دریافتی یک کارگر مجرد برای سال ۹۹، حدود ۲ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان خواهد بود.