آن وارث برای به نام زدن ملک باید چه اقدامی کند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۰ #05731390

بعد از فوت متوفی تمام وراث با تنظیم یک خود نوشته سهم الارث خود را به یکی از ورثه واگذار کردند و این سند به امضا ۳ شاهد رسیده است

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید قرارداد عادی در دادگاه تنفیذ شود پس از آن نسبت به انتقال اموال اقدام گردد

سلام باید اول انحصار وراثت کند و با اخذ وکالت از سایر وراث اقدام به انتقال کند

درود بر شما، در این موارد چنانچه گواهی حصر وراثت دریافت نشده، بدوا بایستی این گواهی را دریافت نمایید، سپس از تمام ورثه، وکالتنامه ای جهت امور دریافت کرده و پس از پرداخت مالیات بر ارث، اقدام به انتقال به نام خود نمایید.

سلام، وراث دیگر به این شخص وکالت دهند یا به دادگاه درخواست تنفیذ دست نوشته داده شود.

با درود با انحصار وراثت میتوانید بنام خویش کنید اگر همکاری دارند و حضور می یابند یا وکالت می‌دهند که هیچ وگرنه چاره جز طرح دعوا نیست.

درود
نیاز به گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث است.

با توجه به اینکه وراث برای اموال موروثی تعیین تکلیف کرده اند و سهم الارث خود را به احدی از وراث بخشیده اند و شهودی هم بر اثبات این امری هستند پس بخشش صورت گرفته صحیح می باشد و تمامی سهم الارث افراد به همان یک نفر می رسد.- با درخواستگواهی حصر وراثت می توانید نسبت به انتقال اقدام نمایید.