بنده به شخصی بدهکارم او میتواند پول رهن خانه را بابت طلب دریافت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۳ #05677671

سلام بنده به شخصی بدهکارم ایا میتواند پول رهن خانه رو بابت طلبش بردارد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بر اساس قانون جدید نحوه اجرای محکومیتهای مالی رهن منزل قابل توقیف نیست و درصورت توقیف میتونید اعتراض کنید و آزاد میشه
از مستثنیات دین:
مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد.

بله قابل توقیف می باشد.

سلام، فروش باید توسط ایشان یا با وکالت از ایشان انجام شود.

درود بر شما، بله با رعایت مقدمات قانونی، میتوانند.

سلام
اگر دستور توقیف بگیرید بله