تفسیر این بند چیست و چه هزینه هایی رو تحمیل کارفرما می کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #05669091

با سلام، در یکی از بندهای قرارداد آمده است:
پرداخت هرگونه مالیات، بیمه و عوارض که طبق قانون به هر نحوی از انحاء به این قرارداد تعلق می گیرد، به عهده کارفرما است.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن مذکور کاملا واضح بوده و بر اساس توافق مذکور پرداخت کلیه هزینه های قانونی و نظامات رسمی بر عهده کارفرما می باشد .

سلام
یعنی اگر به قرارداد تنظیم شده بین شما و طرف مقابل مالیات و بیمه و عوارضی مانند عوارضی مانند عوارض شهرداری تعلق بگیرد پرداخت این موارد به عهده کارفرما است.