با توجه به اینکه تو کروکی هویت راننده مشخص نیست چه مدارکی میتوانم ارائه کنم تا رای به محکومیت نامبرده صادر شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۵ #05634011

سلام.اینجانب با شخصی تصادف کردم که ایشان در حادثه فوت شدند..مقصر صد درصد حادثه خودروی ایشان شناخته شدند در کروکی پلیس. ولی چون اتش راننده و ماشین را سوزاند هویت ایشان در کروکی پلیس قید نشده و نوشته هویت نامعلوم.
البته خانواده بنده هویت ایشان را پیدا کردند و حالا از متوفی شکایت کردم تا از اموال بجا مانده ایشان خسارت خودرویم و هزینه های پزشکی را دریافت کنم..
دادگاه حقوقی تاریخ حضور برایم تعیین کرده.با توجه به اینکه تو کروکی هویت راننده مشخص نیست چه مدارکی میتوانم ارائه کنم تا رای به محکومیت نامبرده صادر شود؟
لازم به توضیح است پلاک خودروی متوفی طبق استعلام راهنمایی رانندگی بنام مادرش می باشد.

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
اگر وراث اقرار نمایند که متوفی از بستگان آنهاست که مشکلی نیست.
لیکن، اگر خیر موضوع به پزشک قانونی جهت تعیین هویت متوفی ارجاع می‌شود.
النهایه مشخص خواهد شد.

با سلام
نظر به پیدا کردن وراث متوفی ، علیه ایشان اقدام نمایید چنانچه مورد انکار قرار گیر می توانید از طریق دادگاه و تقاضا مبنی بر استعلام از پزشکی قانونی ، نسبت به تطبیق امر اقدام ورزید .

با توجه به پیدا شدن متوفی می توانید علیه وراث وی اقامه دعوی کنید

درود
باید ثابت نمایید که خانواده معرفی شده وارث متوفی هستند.

با سلام..
با ارائه دلایل و مدارک اثباتی مبنی بر احراز هویت و تطبیق مشخصات راننده متوفی مقصر، در اینخصوص می توانید اقدام نمائید..
موفق باشید..

شما علیه خانواده متوفی (وراث)دادخواست بدهید. درصورت انکار مدارک را ارائه کرده و درخواست کارشناسی و تست dna و ... سایر راهکارهای قانونی جهت مشخص شدن هویت راننده را بدهید

دردخصوص اخذ دیه ودخسارت تا سقف بیمه از دادنده بیمه (کسی که بیمه نامه اتومبیل بنام وی ثبت شده)اخذ میگردد و جای نگرانی نیست چون بیمه تا ان مقدار تقبل کرده و مازاد ان را میتوانید با طرح شکایت کیفری و دستوراتی که مقام تحقیق صادر میکنند هویت شخص متوفی را تشخیص و از خانواده وی مطالبه نمایید