آیا نسبت به سفته ای که امضاء ندارد می توان اقدام نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #05621177

سفته به مبلغ بالا ازیک نفر دارم همراه با امضا، با نام، بدون تاریخ
به خاطر انجام کاری که برای آن شخص انجام داده ام در عوض مبلغ، سفته به من داده است. آیا اگر سفته ها را اجرا بگذارم شخص می تواند ادعای جعل کند(سفته تمام مشخصات و امضاء شخص را دارد)؟
آیا دادگاه میتواند دلیلی برای نقدینگی این سفته ها درصورتی که شخص امضا کننده سفته، زیر بار آنها نرود بخواهد(دلیل محکمه پسندی وجود ندارد من از این شخص سفته دارم با مشخصات کامل و دقیق) آیا نیاز به قرارداد مابین برای اثبات کار و دریافت سفته به جای مبلغ می باشد؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام سفته یاد شده چنانچه برای تضمین تعهدات قراردادی به شما داده شده در صورتی که طرف مقابل نقض تعهد کرده باشد با درج تاریخ قابل واخواست و طرح دادخواست حقوقی است.