اعتراض به رد درخواست ثبت برند چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #05592100

سلام
من درخواست ثبت برندی کردم که به دلیل مشابهتی اسمی با یک برند ثبت شده در سال ۱۳۵۷ قابل ثبت نبوده - ولی پس از یکسال متوجه شدم شرکتی اسم برند من را با پارتی ثبت کرده است در حالی که هنوز هم مشکل شباهت اسمی با برند ثبت شده در سال ۱۳۵۷ وجود دارد آیا من میتوانم ادعا حق تقدم نمایم؟ ممنون میشم بفرمایید من میتونم چه کاری برای این مشکل انجام دهم

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با توجه به قانون ثبت علایم نسبت به ثبت برند مذکور اعتراض نمایید و در صورت عدم نتیجه موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید .

با سلام بایستی طبق قانون ثبت علایم و اختراعات در مواعد قانونی به عدم ثبت برند ورد اظهارنامه مورد تقاضا اعتراض مینمودید.

سلام وقت بخیر
حق تقدم با شخصی است که ابتدا برند را به ثبت رسانده است، لذا امکان ثبت برند مشابه به دلیل اشتباهی که برای مصرف کننده عادی ایجاد می شود وجود ندارد ، با توجه به اینکه انقضا پروانه برند تا ۱۰ سال است لذا اگر در طول این مدت نسبت به ثبت مجدد اقدام نکرده باشند، می توانید برند را ثبت کنید و یا با مراجعه به موسسات ثبت برند به صورت ویژه نسبت به ثبت اقدام کنید.