آیا باید در سامانه ارزش افزوده ثبت نام نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #05591804

من امسال جز مودی گروه اول قرار گرفته ام

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله در موعد مقرر باید ثبت اطلاعات کنید

سلام. بله باید اطلاعات خود را در موعد مقرر در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت و اعلام کنید.

بله باید در سامانه سازمان امور مالیاتی اطلاعات خود را درج کنید

با سلام
گروه اول یا دوم یا سوم براساس میزان درآمد سالیانه تعیین میشوند و صرف قرار گرفتن در این گروهها الزامی به ثبتنام در سامانه ارزش افزوده ندارد اما نکته مهم نوع فعالیت یا شغل شما است که اگر در طبقه خدمات یا تولیدی قرار دارید(مثلا فروش انواع کود ،سم ،بذر و ... یا خدمات حمل و نقل درون و برون شهری و .... که طبق ماده ۱۲ مالیات بر ارزش افزوده از انجام تکالیف و مقررات ارزش افزوده معاف هستند) که ملزم به اخذ ارزش افزوده هستید قطعا باید اینکار صورت بگیرد.

با سلام بلی
باید اطلاعات درخواستی را به سازمان اعلام نمایید

با سلام
طبق ماده ۱۸ قوانین ارزش افزوده - مودیان مکلفند به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور تعیین واعلام می نماید نسبت به ارائه اطلاعات درخواستی سازمان مذکور وتکمیل فرمهای مربوطه اقدام وثبت نام نمایند.
موفق باشید