پول از دست رفته ام چگونه مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۲۵ #05537517

با سلام
مقدار پولی را به کسی داده ام. و از او رسید گرفته ام.در متن رسید هم نوشته شده که این مبلغ به صورت قرض الحسنه به او پرداخت شده است و قرار بوده که در تاریخ مشخص شده پرداخت نماید که پرداخت نکرده و رسید را امضا نموده اند و مهر مغازه ی خود را هم پیش امضا زده اند. ولی اثر انگشت نزده اند.
آیا با شکایت کردن میتوانم به پولم برسم یا نه؟
راهکار و پیشنهاد خود را جهت رسیدن به پولم را بفرمایید.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سررسید مطالبه قرض رسیده است دادخواست مطالبه و استرداد مبلغ قرض را در دادگاه و یا شورای حل اختلاف (بسته به میزان مبلغ) مطرح نمایید.

سلام
اگر امضا و مهر کرده اند بله
شما میتوانید اول اظهارنامه مبنی بر پرداخت برای ایشان ارسال کنید و بعد هم طرح دعوا کنید

سلام
براساس مواد قانون مدنی از جمله دلایل برای اثبات یک ادعا اسناد می باشند
و دو نوع سند عادی و سند رسمی وجود دارد .

رسید نیز سند عادی محسوب شده و در دادگاه قابلیت استناد دارد .

باتوجه به رسید اخد شده اقدام کنید واثرانگشت هیچ اثری ندارد مهم‌امضاء است