آیا میتوان بدون طرح شکایت از همسر به خاطر ضرب وجرح از پزشکی قانونی طول درمان بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #05528477

سلام خانمی هستم ۳۹ ساله که ۱۹ ساله ازدواج کردم و دو فرزند دارم که در طول تین ۱۹ سال اختلافات زیادی با همسرم داشتم ولی به خاطر فرزندانم کوتاه آمدم در طول ۱۹ سال دو بار از طرف همسرم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم که بار اول کاری نکردم و بخشیدم ولی این بار بینی من شکسته آیا میتوانم بروم و طول درمان بگیرم ولی فعلا باز هم به خاطر بچه ها قصد طرح شکایت ندارم و اینکه این طول درمان در دفعات بعد اعتبار دارد ؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید از طریق مراجعه به پزشکی قانونی هم طول درمان بگیرید و هم نوع صدمه و دیه برای شما را مشخص نماید این طول درمان اگه بخواهید شکایت کنید برای شکایت معتبر است اما برای دفعات بعد می تونه به عنوان اماره قانونی بهش استناد کنید