آیا جلب صادر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #05506434

عرض سلام لطفا به سوالم جواب بدین ممنون میشم

تو یه پرونده ای به دیه محکوم شدم، دادخواست اعسار دادم مرجع بدوی حکم داد از قرار ۱سوم مبلغ دیه بعنوان پیش پرداخت و اقساط ماهیانه ۲۵۰۰,۰۰۰ تومانی من به این رای اعتراض دادم گفتم نمیتونم ماهیانه اینقدر اقساط بدم

کل مبلغ دیه ۵۱ میلیون

یک سوم شو واریز کردم بعنوان پیش پرداخت

الان شعبه اجرای احکام میگه فعلا باید طبق دادنامه بدوی قسط بدی وگرنه جلب میشی تکلیف من چیه چیکار باید بکنم میگم اعتراض زدم درتوانم نیست بدم این مبلغو الان سه روز از موعد پرداخت اقساطم میگذره

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان تعیین تکلیف درخواست اعسار و صدور رای قطعی باید پرداخت را انجام دهید

اگر دادخواست اعسار داده و نسبت به رای صادره اعتراض نموده اید تا زمان اتخاذ تصمیم در مرجع تجدیدنظر امکان جلب وجود ندارد ولی در صورتیکه درخواست تعدیل اقساط را مطرح کرده اید باید تا زمان قطعی شدن حکم صادره نسبت به پرداخت اقساط معادل رای قبلی اقدام کنید والا صدور جلب محتمل می باشد .

اگه توان پرداخت ندارید باید درخواست اعسار بزنیت در صورت پرداخت نکردن این امکان وجود دارد که جلب شما توسط شاکی اقدام شود