عدم توانایی پرداخت مهریه حتی در حد پانصد هزار تومان چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #05454425

با سلام.خواهشمندم سوالم را با حوصله پاسخ بدهید.
همسرم ۵۰ سکه از ۵۰۰ سکه مهریه خود را اجرا گذاشته
وضعم به گونه ای است که گاها پول کرایه رفت و آمد به محل کارم را ندارم و به اکثر دوستانم بدهکار می باشم.ماهی دو میلیون حقوق میگیرم که ماهی دو میلیون و پانصد هزار تومان قسط میدهم.
منزل مسکونیمان که سه دانگش به نام همسرم و سه دانگش به نام من است که من دارم قسط میدهم و در اوایل قسط دادن هستم(۱۲ ساله)
به تازگی یه پراید تمام قسط خریدم که اقساطش عقب افتاده.الان اگه قاضی به عنوان پیش پرداخت یه سکه چند گرمی هم محکومم کنه باز من توان پرداختشو ندارم
در چنین مواقعی رای قاضی چیه؟ من جوان سالم و با آبرویی هستم و همین شغل(ماهی دو میلیون تومان) را با هزار نذر و دوندگی گیر آوردم. قاضی رعایت و ضعمو میکنه طوریکه همین شغل رو از دست ندم و بعد طلاق بتونم حداقل یه اتاق اجاره کنم تا مجبور نشم در خیابون به سر ببرم؟با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید منزلتان را بعنوان مستثنیات دین حفظ کنید و برای مهریه نیز به اقساط پرداخت نمایید . ولیکن خودرویتان قابل توقیف است .