فروشنده ادعا میکند زمین مال اون میباشد چون بخشی از پول معامله رو بخاطر تنظیم سند نگه داشتم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #05435452

باسلام من سه سال پیش یک قطعه زمین زراعی از شخصی خریداری کردم و تو قول نامه شرط گذاشتم که سند تک برگی به نام من بزند بعد ارزش کل زمین شد چهل میلیون که بنده سی و دو میلیون به حسابش واریز کردم بعد از واریز مبلغ متوجه شدم که زمین فوق به مدت چهار سال در دست شخص ثالثی در اجاره است که فروشنده به من نگفته و از آن زمان تا حال بر سر این موضوع در دادگاه شکایت داریم حال که اجاره زمین تمام شده من آن را به شخصی اجاره دادم که فروشنده ادعا میکند زمین مال اون میباشد چون هشت میلیون تومان از پول معامله رو بخاطر تنظیم سند نگه داشتم آیا می تواند جلو گیری بکند ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بستگی به مفاد مبایعه نامه شما دارد. در عمل عقد بیع واقع شده و اصل لزوم عقد بیع است و شما نیز باید باقیمانده ثمن را بپردازید.

به محض تنظیم و امضاء مبایعه نامه ، مالکیت به خریدار منتقل شده و دیگر فروشنده نمیتواند به بهانه نپرداختن بخشی از ثمن معامله ، ادعایی در خصوص مبیع داشته باشد . توضیح در خصوص سایر موارد منوط به ملاحظه و بررسی مبایعه نامه است .