آیا روند توقیف خودرو به علت عدم آگاهی راننده از حمل مواد، غیر قانونی نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۶ #05409980

سلام
بنده مسافری را سوار کردم که ۴۰ گرم گراس به همراه داشت وقتی او را پیاده کردم و منتظرش بودم تا برگردد مسافر را در حال فروش دستگیر کردند و بعد من را بردند کلانتری در آن جا از ما سوال کردند که ارتباط شما چیست، گفتم که من ایشان را ساعتی سوار کردم و از وجود مواد اطلاعی نداشتم بعد ما را به دادیاری بردند دادیار سوال کرد و من گفتم اطلاعی نداشتم خودرو من در توقیف است دادیار گفت ۲ ماه باید صبر کنی بعد ۲ ماه رفتم برای آزادیش گفت که بازم باید بمونه بعد واسه آخرین دفاع رفتم پیشش گفت در صلاحیت من نیست پرونده میره پیش قاضی اون خودش دستور میده ما هم صبر کردیم تا روز دادگاه بدوی بعد ۴ماه از زمان دستگیری نوبت ما شد قاضی پرسید آخرین دفاعت چیه گفتم که من اطلاعی نداشتم و خود مسافر هم در حضور قاضی اعلام کرد که من اطلاعی نداشتم و قاضی یادداشت کرد و ما امضا کردیم در آخر از قاضی تقاضای رفع توقیف کردیم، ایشان گفت درخواست بدید ضمیمه پرونده میکنم هنگام صدور رای تکلیفشون رو مشخص می کنم.
حالا چند سوال داشتم که خواهشمندم جواب بدهید؟
۱- آیا روند توقیف خودرو غیر قانونی نیست و بعد از صدور قرار نهایی نباید تعیین تکلیف بشه و چرا تا زمان صدور رای خودرو در توقیف مانده آیا می خواهن در حکم خودرو را مصادره کنند؟
۲- وجود چه مقدار مواد مخدر خودرو را شامل مصادره می کند؟
مثلا برای مشروبات الکلی حمل بالای ۲۰ لیتر خودرو شامل مصادره می شود.
آیا قانونی مشابه این برای مواد وجود دارد؟
مثلا در جای خواندم که اگر مواد در ید قابل حمل نباشد. خودرو شامل مصادره می شود.
۳- آیا قاضی می تواند با توجه به اینکه مسافر اقرار به مقصر بودن خود و به بی اطلاعی بنده کرده من را مجرم شناخته و محاکمه کند؟
۴-در صورت محاکمه مجازات خرید و فروش و مالکیت ۴۰ گرم گراس چه می باشد؟ آیا زندانی دارد؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وسیله ای در جهت انجام جرم بکار گرفته شده قانونا توقیف می شود و رفع توقیف از ان بستگی به نظر قاضی دارد، عدم اگاهی شما نیز باید در دادگاه به اثبات برسد تا منتهی بهه برائت شما و ازادی خودرو گردد