آیا اگر موافقت شود پیش پرداخت لازمه بدم یا در کل تقسیط میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۱ #05409111

با سلام بنده به ۲ میلیون شیشصد تومان مبلغ سفته محکوم شده ام و درخاست اعسار داده ام. لازم به ذکر است که من هیچگونه اموالی و هیچ گونه پول در بان که ندارم کار درست حسابی هم ندارم پدرم هم از کار افتاده هس و با مسافر کشی هزینه خونه رو میدم همه اینها در برگه دادخاست نوشتم و دو نفر شاهد هم
گواه دادن که قادر به پرداخت مبلغ نیستم. عایا با اعسار بنده موافقت میشود برای دو میلیون شیشصد؟ و عایا اگر موافقت شود پیش پرداخت لازمه بدم یا در کل تقسیط میشود

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص میزان دین شما ،معمولا اعسار رد می شود مگر اینکه دین شما با دیون دیگری همراه باشد که عدم توانایی شما در پرداخت تمام دیون محرز و دادگاه تقسیط نماید