دوربین مداربسته برای کنترل رفت و امد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۰ #05399791

باسلام یکی از همسایه ها در طبقه اول از تراس خود دوربینی به سمت کوچه گذاشته که از دید بنده رفت و آمد همسایه ها را کنترل میکند. آیا اجازه همچین کاری دارد یا نه؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدبارضایت کامل ساکنین باشد درغیر اینصورت جرم است و میتوانید شکایت کرده

سلام
در صورتیکه بدون رضایت اکثریت ساکنین صورت گرفته باشد میتوانید اقدام به طرح شکایت نمایید.

باسلام
نصب دوربین درمشاعات .حیاط پارکینگ .راه پله نیاز به تایید کتبی از اعضاء مجتمع ساختمان دارد .ماده شش قانون تملک آپارتمان
در محیط خصوصی مثل منزل .اتاق خواب حتما مجوز رسمی لازمه
نصب دوربین به صورت مخفی نیاز به مجوز دارد درصورت شکایت به واسطه نصب حتی درمنزل خود فرد این موضوع می‌تواند به پرداخت جریمه سنگین با تعقیب قضایی منجر شود