چگونه میتوانم حقوق خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۴ #05346228

با سلام و عرض ادب همسرم کارمند دانشگاه آزاد است طبق حکم قطعی دادگاه دانشگاه باید هر ماه یک سوم از حقوق ایشان را توقیف و بابت اقساط مهریه به حساب بنده واریز کند متاسفانه چند وقت یکبار از این کار خودداری میکنند و اقساط را واریز نمی کنند الان مدت شش ماه است که واریز نکرده اند و قبل از آن هم به صورت نصفه نیمه واریز میکردند آیا باید از دانشگاه شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،
به اجرای احکام مراجعه و از آن طریق پیگیری کنید.

سلام
از دانشگاه نمیتوانید شکایت کنید، به اطلاع اجرای احکام برسانید

با مراجعه ب اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید و مراتب تخلف از اجرای حکم را گزارش دهید ب مشکل شما رسیدگی خواهد شد

برای رفع این مشکل باید از طریق اجرای احکام شعبه ی صادر کننده ی رای اقدام بفرمایید

با سلام و احترام
مخاطب محترم از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده رای اقدام کنید

از طریق قاضی اجرای احکام اقدام کنید

با سلام
بصورت کتبی این موضوع را به اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اعلام نمایید