مابه التفاوت دیه از بیت المال چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۶ #05322180

سقف بیمه مقصر ۲۴ ملیون تومان در سال ۸۳ بوده ولی دیه پدر بنده در سال ۸۵ پرداخت شده که با توجه به یوم العدا بودن دیه ۲ ملیون دیگر باید توست متهم تصادف باید پرداخت میشد ولی با توجه به این که سقف بیمه را شرکت بیمه پرداخت نموده بود و اینکه متهم اعسار مطلق داشت ما از بیت المال برای گرفتن دیه بر اساس ماده ۴۷۰ دادخواست تنظیم کردیم میخواستم بدونم ممکن هست این ماده به ما کمک کند

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این ماده بیان گر آن است که در ماده ۴۷۰ این قانون آمده است در صورتی که مرتکب، دارای عاقله نباشد یا عاقله او به دلیل عدم تمکن مالی نتواند دیه را در مهلت مقرر بپردازد، دیه توسط مرتکب و در صورت عدم تمکن از بیت‌المال پرداخت می‌شود