ماشین بنده رو سرقت کردند، چگونه هویت سارق را پیدا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۷ #05310342

سلام
خودرو بنده سرقت شده و من مضنون به شخصی هستم که با ایشان اختلاف حساب دارم، چکار باید انجام دهم و چگونه اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید برای اثبات این ادعا دلیل متقن داشته باشید . اینکه با یک نفر اختلاف حساب دارید به هیچ وجه دلیل نمی شود که ایشان سارق خودرو شما باشد.
در هر صورت اگر نتوانید این ادعا را اثبات کنید طرف مقابل به عنوان افترا می تواند علیه شما شکایت کند.

باید ابتدا طرح شکایت سرقت را نموده و در مرحله تحقیقات مشخصات فرد مظنون را اعلام کنید .

باسلام
درصورتیکه بخواهید شکایت کنید باید دلایل کافی داشته باشید