پرونده تمکین مقید به وقت نظارت میباشد، به چه معناست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۹۹ #05292161

با سلام
بنده (زوجه) دادخواست طلاق دادم، بنا بر دلیل ترک منزل از طرف زوج به مدت یک سال و زوج دادخواست دعوی متقابل تمکین را به دادگاه دادند، جلسه اول دادگاه طلاق بدون حضور زوج انجام پذیرفت و قاضی پرونده در جلسه اول طلاق خواستند که در صورت آمادگی زوجه دفاعیه تمکین را انجام دهند و زوجه بر اساس اقرار زوج به ترک منزل برای مدتی در نظریه کارشناس و چند مدرک دیکر دفاعیه تمکین را انجام دادند.

حالا در عدل ایران نوشته شده پرونده تمکین مقید به وقت نظارت به تاریخ ۰۱/۰۵/۹۸ میباشد منظور چیست؟

بعد از بررسی در این تاریخ آیا رای نهایی صادر میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی قاضی میخواهد پرونده را بررسی نماید .

یعنی درتاریخ مذکور پرونده شما توسط قاضی بررسی می گردد .
بعضا پیش آمده که قاضی قبل ازوقت نظارت تعیین شده ، پرونده بررسی و تصمیم می گیرد

سلام برای این که پرونده معطل نماند یا اگر نیاز به انجام تحقیق یا استعلامی باشد ، وقت نظارت تعیین می شود و در این وقت پرونده به نظر قاضی می رسد و در صورت وجود شرایط و ختم دادرسی ، حکم صادر می کند .

با سلام
وقت نظارت یعنی که بدون نیاز به حضور اصحاب دعوی یا طرفین پرونده ،جهت بررسی پرونده یا ادله و استنادات یا مدارک جدیدارسالی از مراجع دیگر یا راکد نشدن پرونده قاضی پرونده را مجدد مطالعه کرده و دستور لازم یا تصمیم قضایی خواهد گرفت

با سلام ووقت بخیر
در وقت نظارت نیازی به حضور اصحاب دعوا وجود ندارد. معمولا بعد از صدور قرارهای کارشناسی، قرار تحقیق و معاینه محل،و.......... وقت نظارت تعیین می شود. بنابراین وقت نظارت به علت عدم یا کمبود وقت رسیدگی برای رسیدن پاسخ استعلام یا انجام امری توسط طرفین و یا یکی از آنها تعیین می شود.