اثبات کلاهبرداری چه مدارکی نیاز دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۶ #05232943

همسرم با خانمی تخت عنوان فروشندگی به طور شراکتی کار مینموده اما شراکت خطی ندارد اما پول به حساب شوهرش.برادرش و خود بنده خدا واریز داشته و پرینت تمام واریزها رو دارید فت نموده ایم.نامبرده از همسرم ۳ میلیارد چک دریافت نموده و از طریق آشنایان دارد خرج می نماید.چه راهکاری پیش رو میگذارید جهت رفع مشکل

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. در کلاهبرداری ، اعمال متقلبانه و فریب باید ثابت شود

درود بر شما، شکایت تحت عنوان کلاهبرداری صرف دریافت چک قابل پیگیری نخواهد بود و بایستی توسل به وسائل متقلبانه و سوءنیت شخص مذکور اثبات شود.

باید سو نیت ایشان مبنی برتحصیل مال از طریق متقلبانه بودن عمل و بدست آوردن مال احراز شود

درود
کلاهبرداری با توسل به اعمال متقلیانه برای بردن مال غیر ثابت می شود صرف گرفتن چک کلاهبرداری نیست باید اعمال متقلبانه و فریب همسرتان نیز اثبات شود.

باسلام باید دیداین چکها از چه بابت داده شده وآیا در این بین فعلی انجام گرفته که مشمول کلاهبرداری باشدشما میتوانی سریال چکها را ا طریق مبادی حقوقی مسدود نماییدولی النهایه مبالغ چکها به دارنده با حسن نیت باید پرداخت شود