آیا امکان اعتراض به قرار منع تعقیب وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۸ #05195931

بنده از فردی که فیش های بیمه رو جعل کرده شکایت کردم، توسط آگاهی تایید شده ولی بازپرسی و دادگاه کیفری ۲ منع تعقیب دادن.

مشاوره حقوقی جعل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قرار صادره تا ۱۰ روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری میباشد .

باسلام
مهلت اعتراض ۱۰روز میباشداما اگر دادگاه کیفری ۲تایید کرده باشد قابل اعتراض نیست

رای دادگاه کیفری ۲ قطعی است . یعنی اعتراض به منع تعقیب دیگر امکان پذیر نیست

مهلت اعتراض به قرار منع تعقیب ۱۰ روز است

اگر دادگاه کیفری قرار منع تعقیب صادره از دادسرا را تایید کرده است قطعی و غیر قابل اعتراض است.

سلام . ظاهرا دادسرا منع تعقیب صادر کرده و دادگاه کیفری ۲ هم تایید کرده . در نتیجه قرا قطعی و غیر قابل اعتراض است .

در خصوص قرار منع تعقیب باید عرض شود برای اعتراض به قرار صادره ۱۰ روز فرصت اعتراض وجود دارد.