پیام آمده همسرم درخواست تامین خواسته داده مجدد پیام داده که رای صادر شده الان متوجه شدم پرونده مختومه شده الان تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #05177800

سلام
یه پیام از دادگاه رو گوشیم اومده همسرم درخواست تامین خواسته ، جبران هزینه دادرسی ، مطالبه مهریه داده ، امروز دوباره پیام اومده رای صادر شد قرار تامین خواسته اجرا شد و از سایت عدل ایران که نگاه کردم نوشته پرونده مختومه شده ، یه توضیح میخواستم ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص درخواست تامین خواسته موضوع ماده 108 قانون ایین دادرسی مدنی باید عنوان کرد که خواهان به منظور در امینیت قرار دادن و امکان وصول خواسته اقدام کرده و معمولا پس صدور قرار تامین خواسته ،استعلامات از مراجعی مانند بانکها و موسسات مالی و اعتباری،راهور و سازمان بورس و اداره ثبت اسناد را در پی دارد و پس از پاسخ آن مراجع نسبت به اعلام و احراز مالکیت خوانده اقدام به بازداشت و توقیف فیزیکی و سیمستی (علی الخصوص خودرو) اقدام میکنند .که به نظر میرسد که آن قرار مختومه شده وسایرین خواسته درجریان باشد.

با درود فراوان
نسبت به قرار تامین خواسته بدلیل اینکه رای صادر شده پرونده مختومه شده است الباقی خواسته ها در جریان رسیدگی می باشد .

سلام همسر شما دادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته مطرح کرده . قرار تامین صادر شده و پرونده در این قسمت مختومه شده . سپس پرونده مجددا ثبت می شود برای رسیدگی به اصل خواسته که مطالبه مهریه است .