استفاده مالک غیرساکن از پارکینگ و مشاعات بدون پرداخت شارژ

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۸ #05114208

مالک یک واحد در آپارتمان، واحد خود را اجاره داده. واحد دارای پارکینگ هست، اما مالک واحد را بدون پارکینگ اجاره داده. خود مالک خارج از آپارتمان و در مجتمع دیگری زندگی می‌کند، اما تحت عنوان مالکیت پارکینگ، خود را دارای حق استفاده از آن و ورود به آپارتمان می‌داند و یک خودرو از خودروهای خود را در این آپارتمان پارک و روزی چندبار جهت استفاده از خودرو به آپارتمان وارد و خارج می‌شود. آیا صرف داشتن پارکینگ به ایشان حق داشتن کلید و اجازه ورود و خروج بی‌اجازه به محیط آپارتمانی که در آن سکونت ندارد می‌دهد یا خیر؟ لازم به ذکر است که ایشان مبلغی هم پرداخت نمی‌کنند با اینکه برای درب پارکینگ از برق مشاع ساختمان استفاده می‌کند. هزینه بابت نظافت پارکینگ هم می‌شود و چراغ پارکینگ هم مشاعی هست.
۱- امکان سلب ورود از ایشان به دلیل عدم سکونت در آپارتمان را داریم؟ حتی با حقی که در پارکینگ دارد؟
۲- اگر امکان سلب ورود داریم، آیا چون ایشان مالکیت پارکینگ را دارد، حتی اگر از آن استفاده نکند، باید شارژ پرداخت کند؟
۳- اگر ایشان اجازه ورود ندارد، اما به هر نحو با ورود ایشان موافقت شود، ملزم به پرداخت هزینه شارژ کامل ساختمان هست؟
۴- چطور می‌شود نسبت به خودرو و لوازم ایشان مسئولیتی به ساکنین و مدیر ساختمان وارد نگردد؟
۵- آیا ایشان به دلیل داشتن کلید به عنوان فردی خارج از ساکنین چه با استفاده و چه بدون استفاده از پارکینگ و ورود یا عدم ورود، نسبت به ساختمان مسئولیت دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ایشان به دلیل مالکیت حق ورود و خروج و استفاده از پارکینگ در حد متعارف را دارند و پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار می گیرد یا نمی گیرد الزامی است.

حق ورود به ساختمان را به دلیل مالکیت دارند اما واحد ملزم به پرداخت شارژ است

با سلام با توجه به مالکیت ایشان بنابراین حق ورود به ساختمان را دارند ولی هزینه های نطافت پارکینگ را هم باید بپردازند. امکان سلب ورود ایشان وجود ندارد.

ایشان مالک است ودارای حق مالکیت وورود وخروج

سلام ، مادامی که مالک از پارکینگ در حد متعارف خود استفاده می نماید ادعایی علیه ایشان مسموع نیست چون مستاجر با این شرایط آپارتمان را اجاره نموده است .

سلام
امکان ممانعت از ورود ایشان را ندارید اما در صورت استفاده از مشاعات و پارکینگ اختصاصی باید هزینه شارژ بپردازند. مسئولیت های ایشان ضمن ورود و خروج نسبت به ساختمان باقیست.

با سلام،ایشان مالک است هم حق ورود و خروج به ساختمان دارد و هم حق استفاده از پارکینگ‌ اختصاصی اش.اگر در هزینه های عمرانی که اصولا بر عهده مالکین است همکاری نمی کند از طریق ارسال اظهارنامه و‌ دادخواست مطالبه وجه یا اجرای ثبت می توان مطالبه کرد