خودرو به نام راننده نیست و با توجه به این مسئله میتونم درخواست توقیف این خودرو رو بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۸ #05057094

توی اتوبان یه تریلی زد به ۵ تا ماشین که یکیش من بودم
و بعد از کلی رفت و آمد بخاطر کم بودن بیمه فقط یک میلیون و ششصد گرفتم
و الان از راننده شکایت کردم رای مطالبه خسارت
میخواستم ببینم کدوم یک از موارد زیر رو میتونم از طریق دادگاه بگیرم
۱ - خسارت وارده طبق نظر کارشناسی دادگستری
۲- افت قیمت خودرو طبق نظر کارشناس دادگستری
۳- هزینه رفت و آمد و اقامت بنده در شهر خوانده
۴ - من راننده استیجاری بانک هستم و به مدت ۴۰ روز بخاطر اون تصادف نتوستم برم سر کار و بیکار موندم آیا میتونیم مبلغی برای اون روزها بگیرم؟
۵ - و اینکه خودرو به نام راننده نیست و با توجه به این مسئله میتونم درخواست توقیف این خودرو رو بکنم؟
توضیح اینکه در این تصادف فقط خسارت مالی وارد شده و خسارت جانی نداشتیم
اگر یک به یک موارد بالا توضیح داده بشه ممنون میشم

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خسارت وارده وافت خودرو با تایید کارشناسی قابل مطا لبه میباشد موفق باشید

دراین خصوص شما قبل از پول از بیمه خودرو تریلر دریافت کنید باید خواسته وشکایت های وضرر وزیان اعلام ودادخواست میدادید الان بعلت دریافت ورضایت در بیمه غیر ممکن است

درود بر شما، مورد ۱ و ۲ چنانچه مشخص شده باشد، قابل مطالبه است. توقیف از این بابت ممکن نیست.

می توانید از راننده یا مالک خودرو هم خسارت و.افت قیمت را درصورتیکه مدل ماشین شما بیش از ۵سال عمر نداشته باشدمطالبه نماییدواگر وسیله معاش باشد در صورت اثبات امکانش هست